ÖNNEK EGY KÉRÉS, NEKÜNK EGY MOZDULAT
IDŐHATÉKONY RENDEZVÉNY- ÉS PROGRAMSZERVEZÉS

Programajánlatok

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

TÖRTÉNELMI FOTÓSZAFARI

Régmúlt idők lencsevégen

Legyen részese egy játékos történelmi mesének, és fedezze fel lencsevégről megannyi korszak különös szépségű műemlékét. Kalandos, humoros csapatépítő játékunk élményekkel teli időtöltés a tavaszi-nyári napsütésben.

KARITATÍV KALANDOK

Madáretetők építőmesterei

Cinkék, cinegék, feketerigók, megosztom veletek e fél cipót.
Vendégül látok minden itt maradt, velünk telelő énekes madarat.
Ha majd tavasz lesz, és én hallgatok, akkor zendüljön a ti hangotok,
Hírrel hirdetve, hogy az emberek télen se voltak embertelenek.

Koccintás egy műremekért

Fesse meg a bor ízét

Napfényes lankák gyöngyöző nedűje fesse a kedvet bíborkék színűre.
Legyen múzsánk a deciliteratúra, melynek eredménye egy komikus karikatúra.
S hogy a remekmű se vesszen kárba, árverésre bocsátjuk túlóra árba.
Töltsünk hát együtt egy vidám délutánt, és ürítsük a csapatra kupánk.

EXIT

Ahol egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik

Mit tennének, ha hirtelen bezárva találnák magukat egy piramisban, ahol a homokóra tudatja, hogy a hátralévő perceik meg vannak számlálva? Vajon képesek legyőzni a bezártság okozta stressz érzését és megtalálni a szabadulás kulcsát? A csapatépítés új siker sztorija Egyiptom történelmébe zárva. Fedezze fel kollégáival az ókor misztikus titkait, és jussanak ki közösen a rejtélyekkel teli falak közül.

Buborék foci

Cég VB szabályok nélkül

Régi játék új ruhába, pontosabban buborékba öltöztetve. Az egyetlen hely, ahol a szabálytalankodás fogalma nem létezik, és a főnök sem oszt piros lapot egy-egy összeütközésért. Lendületes csapatépítő program, melyben a rekeszizmok sem pihennek.

VACSORAPROGRAMOK

Nyakas Jazz Est

Zene, ami a borlap mögött áll...

Ismerje meg az Etyek-Budai borvidék gyöngyöző vérvonalait egy elegáns, zenés borest alkalmával. A töki Nyakas Pincészet tulajdonosa és Mészáros Tamás jazz énekes – a helyi ízek kíséretével - garantáltan gondoskodnak a felejthetetlen gasztronómiai élményről. Egy est, amely ráébreszti, hogy az Élet megkapóan JAZZ-szerű.

(A vacsora angol nyelven is rendelhető.)

A 133 éves Törley bemutatja...

Egy könnyed vacsora az elegancia világában

A pezsgő a legnemesebb ital a világon. Egy pohár büszkeség, egy korty gratuláció. Életünk legfontosabb pillanatainak kísérője. Eleganciája a könnyedség és karakteresség egyensúlyában rejlik, mellyel beragyogja ünnepnapjainkat. Ám ahogy a különleges pillanatok, úgy a pezsgő sem csupán az ünnepnapok kiváltsága. Legyen részese egy misztikus párbeszédnek pezsgővacsoránk által, és ismerje meg e vitrinben rejtegetett ital sokszínű ízvilágát.

(A vacsora angol nyelven is rendelhető.)

ESPRESSONYI JAZZ

A pillanat, amiért érdemes felkelni

Hinni a jó kávéban, mely ébren tart, szeretni az illatát, ami belengi az álmos reggeleket, átérezni a hangulatát, ami eleganciát kölcsönöz a legintenzívebb hétköznapoknak… életstílus. De ismerjük-e a megszokott, forró italt a jazz aromájával fűszerezve? Amikor egyedisége megérint, és más értelmet nyer: beszélgetéssé, barátsággá alakul át. Töltsön el velünk egy könnyed estét a kimerítő szakmai program után, és egy rövid pillanatra megállítjuk az időt, hogy a jó kávé erejéből új ötletek születhessenek.

(A vacsora angol nyelven is rendelhető.)

STAND-UP WINE COMEDY

Fojtsa borba mosolyát!

Hazánk borai szüreti hangulatban, a szőlőtőkék alól nézve. Rendhagyó borkóstoló, melyet a méltán híres borvidékek mulatságos történetei színesítenek a zamatos nedűk mellett. Egy mosolygós este Felméri Péter "stand-up sommelier" előadásában, ahol közismert humoristánk 4 bort mutat be a borlapról, részletesen taglalva a szüreti hangulatot, hamisítatlan stand up stílusban.

EXCLUSIVE CSAPATÉPÍTÉS

BOOMWHACKERS

Ahol a ritmus dallá lesz

A zene olyan erő, ami még az olyanokban is közös lehet, akik mindenben különböznek. Ismerjék meg a ritmus egyesítő erejét interaktív csapatépítőnk során, ahol a közös zenélés alkalmával a színes csövekből dallam születik.

ÖNVÉDELMI PERCEK

Városi túlélés csapatépítő hangulatban

’A legjobb védekezés, ha ott sem vagy.’ – állítják a szakmán belüli bölcsek. De hogyan ismerhetjük fel a számunkra kellemetlen meglepetést tartogató helyzeteket? Mit érdemes tudunk az egérút elnyeréséhez, ha mégis belecsöppenünk? Városi túlélő programunk során a hasznos információk mellett, szórakoztató jellegű, ugyanakkor praktikus önvédelmi fogásokat tanulhatnak, melyek komolyabb fizikumot nem igényelve, segítséget nyújtanak az esernyővel fenyegetőző nyugdíjasok esetén.

Mind Race

Legyen agyban nagy

A NASA által használt neurofeedback módszer napjainkban már a nagyközönség számára is elérhetővé vált tudományosan szórakoztató, high-tech játékok formájában. Irányítsa agyhullámai által Yoda mester tréningtornyát vagy lőjön gólt pusztán a gondolat erejével az elmék focibajnokságán, különleges programunk garantáltan lebilincselő része lesz szakmai rendezvényének.

Tűzön járás

Amikor a lehetetlen lehetségessé válik

A tűzön járást sok mítosz övezi. Az ősidőkben elsősorban beavatási szertartás célú rituálé napjaink modern világában is népszerű, hiszen a tudományos világ sem tud egyértelmű magyarázatot adni arra, hogyan lehetséges. A kihívás különleges, de a felkészítő programok során (meditáció, bottánc, légzés gyakorlatok, sámán dobbal kísért rigmus) tapasztalt trénereink megmutatják, hogy erre a feladatra mindenki képes. Lépjen rá mély elhatározásából Ön is a parázsra, és kezdje másként szemlélni a lehetséges és lehetetlen fogalmát.

PIMP TRABI

Autófényezés Van Gogh nyomán

Egyedülállóan kreatív csapatépítő program, melynek során a vendégek fehér vászon helyett fehér Trabantokon valósíthatják meg alkotás iránti vágyukat. Vegye kezébe a művészet ecsetét, mert az egyéniség mindenkiben ott rejtőzik, csak felszínre kell festeni.